Aplikacione Mobile (( Dizenjim dhe Zhvillim ))

Nëse jeni duke kërkuar një aplikacion mobile, Vizion ju ofron mjedisin e duhur për të zhvilluar një të tillë me të gjitha funksionet dhe specfikimet për të cilat ju keni nevoje. Kompania jonë ka përvojë të gjerë në krijimin e aplikacioneve mobile me performancë të lartë për të gjitha platformat e mëdha të lëvizshme si iOS, Android, Windows Mobile.
Gjithashtu si eksperte në zhvillimin e HTML5 ne mundësojmë zhvillimin e aplikacioneve që mund të funksionojnë në çdo paisje ose platforme. Mbështetur në metodologjitë dhe teknologjitë më të avancuara të zhvillimit, ekspertët dhe zhvilluesit tonë mund të krijojnë aplikacione mobile që plotësojnë të gjitha nevojat e biznesit tuaj dhe ndihmojnë në zhvillimin e mëtejshëm të aktivitetit tuaj.

Bëhu pjesë e grupit tonë të punës!

applicationmobile