Spote & Dokumentare ( Modelim dhe Integrim )

Me eksperincë disa vjeçare në fushën e shërbimeve  të animacioneve  2D & 3D, ne ofrojmë  dizenjime  faqesh interneti, logosh, spotesh TV me efekte audio-vizuale, dokumentarësh, të gjitha të integrueshme dhe në përputhje me standartet Europiane. Ne jemi të përditësuar me teknologjitë më të avancuara dhe bashkëkohore, të nevojshme për zhvillimin e animacioneve 2D & 3D me efekte speciale dhe kualitet të lartë që plotësojnë nevojat e biznesit tuaj. Stafi jonë profesionist ju ofron gjithmonë suport për integrimin dhe mirëmbajtjen e gjithçkaje  të krijuar nga kompania Vizion.