Printime & Dizenjime (( Disa prej punëve tona ))

Shpërndarja e fletëpalosjeve, flyer-ve, kartvizitave, kartolinave, katalogëve, broshurave  është mundësia më e mirë për të lënë impresionin e parë tek njerëzit për biznesin tuaj, dhe si e tillë duhet realizuar në formën më të mirë të mundshme të saj.

Diznejuesit tanë grafikë e dinë mirë se çfare funksionon dhe çfarë jo në këtë fushë. Ata janë ekspertë dizenjimi dhe trajtojnë me shumë seriozitet çdo projekt që ju besohet. Të gjithë klientët mund të jenë pjesë e proçesit të ideimit dhe projektimit nga fillimi deri në fund. Ju mund të ndani idetë tuaja me ta dhe shkëmbeni eksperincat për nje rezultat sa më të kënaqshëm.

Nëse keni nevojë për një logo, broshurë, kartvizitë, fletëpalosje, katalog apo paketëe të plotë identifikuese më produkte printimi, ne jemi zgjedhja e duhur për ju. Gjithcka profesionale dhe me çmimet më konkuruese në treg.

 

« 1 of 5 »