Rreth Nesh

Kompania VIZIONAL me 10 vjet eksperiencë në fushën e zhvillimit të faqeve të internetit, dizenjimit grafik, printime të të gjitha formateve, spoteve me efekte audio-vizuale, projekteve 2D & 3D, email marketing-ut, fushatave publicitare, ofrojn ide origjinale, potencialin krijues, infrastrukturë teknologjike moderne dhe staf profesional për ti ardhur në ndihmë zhvillmit të suksesshëm të biznesit tuaj.

Besueshmëri
Siguri
Sukses
Ne ofrojmë ide origjinale, kreative dhe punojmë fort për të kënaqur pritshmëritë dhe besimin tuaj!
Ne ofrojmë infrastrukturë teknologjike moderne, staf dhe mbështetje profesionale për çdo klient!

Ne e dimë saktësisht se si të zhvillojmë strategji të duhura  marketingu për të ndihmuar biznesin tuaj të rritet.

100%
Dizenjim dhe Programim
100%
Email Marketing
100%
Projekte 2D & 3D
100%
Dizenjime
100%
Printime të të gjitha formateve